Jotain minusta..

Olen Iittalasta lähtöisin oleva yrittäjä ja valmistuin vuonna 2019 kesän alussa laillistetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi sekä vuonna 2020 kouluttauduin myös purentalihashierojaksi.

Tarjoan muunmuassa klassista-, raskausajan- sekä urheiluhierontaa. Lisäksi käytän hieronnoissani erilaisia menetelmiä hoitojen mukaan, kuten savilämpöpakkausta, Gua Sha -kampaa sekä monelle hyvin tuttua mutjutinta.

Hieronta tehostaa kuona-aineen poistumista kehosta, vilkastuttaa verenkiertoa, auttaa lihasjumeihin ja -lukkoihin sekä rentouttaa/palauttaa kehoa arjen tai treenien koitoksesta. Hieronnalla on myös todettu olevan positiivisia vaikutuksia stressiin ja se sopii lähes kaikille iästä tai sukupuolesta riippumatta.

Hierontaa ei kuitenkaan suositella ihmiselle jolla on esimerkiksi kasvain, verenvuototauti, tulehdussatila tai haavaumia kehossaan tai syöpä.  Suunnittelen hierontani yksilöllisesti asiakkaan antamien tietojen perusteella. Jos kuitenkin epäilet sopiiko hieronta sinulle, on hyvä kääntyä ensiksi lääkärin puoleen varmistamaan asia.


Päätoimipisteeni sijaitsee Iittalassa entisen koulurakennus Nuhalan tiloissa juna-aseman lähellä, mutta olen avannut toisen toimipisteen kotiini Renkoon.  Työskentelen pääsääntöisesti omissa tiloissani, mutta sovittaessa koti-/työpaikkakäynnitkin onnistuvat Kanta-Hämeen, Akaan sekä Valkeakosken alueella. Työskentelen myös sopimuksen mukaan viikonloppuisin.

Älä siis pelkää ottaa yhteyttä ja tiedustella!